سلامت نیوز:یک متخصص طب سنتی دلایل ایجاد بوی بد دهان را عنوان کرد و گفت: علاوه بر رعایت بهداشت دهان و دندان استفاده از مخلوط عسل و نمک، گردو و مخلوط گلنار با سرکه ماهی از راههای بهبود بوی بد دهان است.
غلامرضا کرد افشاری در گفتوگو با فارس، گفت: یکی از مشکلاتی که مردم با آن مواجه میشوند بوی ناخوشایند دهان است. از دیدگاه طب جدید مهمترین علل آن رعایت نکردن بهداشت دهان و دندان، پوسیدگی و عفونت دندانها و لثهها، بیماریهای گوارشی مثل ریفلاکس معده به مری، بیماریهای تنفسی، اختلالات متابولیک، داروها و ... است.
وی ادامه داد: از طرفی به دلیل سوختن چربیها موادی به نام کتون در بدن ساخته میشود که بوی آنها از راه تنفس خارج میشود. در هر صورت از دیدگاه طب سنتی شایعترین علل بوی بد دهان حرارت بالایی است که در معده ایجاد میشود و از راه دهان خارج میشود.
این متخصص طب سنتی افزود: همچنین اخلاط نامناسب مثل صفرا یا بلغم در معده تجمع مییابد و بخار ناشی از آن باعث ایجاد بوی بد میشود. البته این دلیل بیارتباط با بیماریهای گوارشی نیز نیست.
وی افزود: عفونت لثه و دندانها پوسیدگی و فساد رطوبت آنها از شایعترین علل دیگر بوی بد دهان است. عفونت و بیماریهای ریوی و همچنین مواد و رطوبات فاسد که از مغز به سمت دهان و لثه می آیند به دلیل ضعف لثهها تجمع یافته و بودی نامناسب ایجاد میکند.
این متخصص طب سنتی گفت: مالیدن پوست سبز گردوی تازه به دندانها، جویدن کندر برای تقویت لثهها، مالیدن جوشانده گلنار و مورد در سرکه و زدن آن بر لثهها به تقویت آن کمک میکند.
کرد افشاری افزود: همچنین مخلوط عسل و سرکه ماهی بر روی دندانها و لثهها باعث سفید شدن دندانها و پاکسازی آن میشود. همچنین مالیدن مخلوط عسل و نمک باعث این میشود که زخمهای دهانی و آفت ایجاد نشود و دندانها هم سفید بمانند.
پیشنهاد سردبیر
-
آیا بیش از حد ادرار میکنید؟
ادرار کردن پنج تا شش بار در روز برای اکثر افراد کاملاً طبیعی است، اما اگر شما همیشه قبل از اینکه واقعاً لازم باشد به دستشویی میروید، ممکن است مثانهتان را به ظرفیت کمتر عادت دهید و این باعث میشود بیشتر نیاز به ادرار داشته باشید.
-
سبزیجات غنی از منیزیم برای حمایت از سلامت کلی بدن
با مصرف زیاد سبزیجات برگسبز، غلات کامل و حبوبات، منیزیم بدن خود را تأمین کنید!
-
نوع جدیدی از دیابت کشف شد؛ نه از پرخوری، بلکه از گرسنگی!
طبق آخرین نسخه اطلس دیابت IDF، از هر ۹ بزرگسال در جهان، یک نفر به نوعی از دیابت مبتلاست. با این حال، بیش از ۲۵۰ میلیون نفر هنوز از بیماری خود بیاطلاعاند.
-
چرا هر روز به ۳۰ دقیقه سکوت نیاز داریم؟
کارشناسان میگویند ۲ ساعت سکوت در روز، نقش مهمی در سلامت روان، حفظ حافظه، کاهش استرس و پیشگیری از بیماریهای تحلیلبرندهی مغز داشته باشد.
-
ویتامین C: محافظ طبیعی پوست و استخوان
ویتامین C، علاوه بر نقش بنیادین در تولید کلاژن، به حفظ سلامت پوست، مفاصل و جلوگیری از تحلیل استخوان کمک میکند.
-
گرمازدگی در داخل خانه را جدی بگیرید
با شدت گرفتن گرمای تابستان، اقدامات لازم برای مقابله با گرمازدگی بسیار مهم است.
-
فرمول مراقبت از پوست صورت در تابستان
در تابستان، پوست چرب تمایل بیشتری به تولید چربی دارد. استفاده از یک شوینده مناسب صورت که بتواند به طور موثر آلودگی و چربی اضافی را از سطح پوست پاک کند بسیار مهم است. اگر هم پوست خشک باشد، اهمیت مراقبت از پوست خشک در تابستان به دلیل تعریق بیشتر، پر رنگ تر میشود.
-
راز جوانی و سلامت در یک میوه شیرین!
توت سفید، گنجینهای طبیعی با خواصی شگفتانگیز برای سلامت بدن است. از تقویت بینایی گرفته تا درمان روماتیسم، این میوه کوچک فواید بزرگی دارد که طب سنتی آن را تأیید میکند.
نظر شما